Etsitkö palvelua tietosuojatyöhön? Tutustu Tietosuojamalliin.
LUE LISÄÄ
50% Complete
Almost done! Fill your info and click the button to be ready.

Learn about digital work and
apps with this free newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
We hate SPAM also and promise to keep your email address safe.

Rekisteriseloste

Viimeksi päivitetty 29.5.2017

Agendium Oy:n palveluihin liittyvä rekisteriseloste, joka kuvaa kerättävien henkilötietojen käsittelyn tarkoitusta, luovutuskäytäntöjä ja muuta tärkeää.

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Agendium Oy

Kalevantie 2, 33100 Tampere, Suomi

Puhelin: +358 10 231 6010
Sähköposti: tuki [at] agendium.com

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Ismo Paananen, toimitusjohtaja

Kalevantie 2, 33100 Tampere, Suomi

Puhelin: +358 40 728 8299
Sähköposti: ismo.paananen [at] agendium.com

3. Rekisterin nimi

Agendium Oy:n pääkäyttäjärekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään asiakkaan käyttöönottamien Agendium Oy:n palveluiden toimittamiseksi sekä näiden palvelujen käyttämiseen liittyvien tärkeiden tiedotteiden toimittamiseen.

Ajantasainen lista Agendium Oy:n tarjoamista palveluista on aina nähtävissä osoitteessa www.agendium.com.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavat tiedot käyttäjistä:

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja lisätään rekisteriin käyttäjien itsensä toimesta joko Agendium Oy:n palveluiden käytön aloittamisen yhteydessä tai organisaation pääkäyttäjän vaihtuessa.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuta eteenpäin, paitsi viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä Suomen ulkopuolelle.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Agendium Oy:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla sekä muilla turvallisuustason takaavilla teknisillä toimenpiteillä.

Tietoturvakäytännöistämme saat lisätietoa osoitteesta www.agendium.com/security.