CyberNow
Tekninen tietoturva
Henkilöstön tietoturva
Tietosuoja

Digiturvaviikko: Texasilta vaadittiin 2,5 miljoonan dollarin lunnaita

Kärryillä digiturvasta? Tilaa CyberNow-sisältöjä
Tilaa ilmaiset sisällöt

Tällä kertaa asiaa mm. Ecuadorin valtavasta tietovuodosta, Yhdysvalloissa riehuvista kiristysohjelmista sekä nolosta tietovuodosta kotimaan kamaralla

Texasin hallinto joutui laajan kiristysohjelmaiskun kohteeksi. Hakkerit vaativat $2,5 miljoonan lunnaita, mutta toisin kuin useat muut osavaltiot viime aikoina, Texas päättikin olla maksamatta!

Näytä koko artikkeli >>

LastPass-salasanahallintajärjestelmässä havaittiin tekninen haavoittuvuus, joka korjattiin, päivitettiin ja viestittiin pikaisesti. Salasanahallintakaan ei ole haavoittumatonta, mutta suurin osa käyttäjistä on sen kanssa selvästi paremmassa turvassa kuin ilman.

Näytä koko artikkeli >>

PayPal-aplikaatiota mainostava huijaussivusto levittääkin Nemty-kiristysohjelmaa pahaa aavistamattomille ihmisille. Välttäkää epäilyttävien tiedostojen lataamista ja käyttäkää luotettavaa haittaohjelmasuojausta.

Näytä koko artikkeli >>

Ecuadorissa yli 20 miljoonan ihmisen henkilötiedot olivat vapaasti saatavilla verkosta. Vuoto sisälsi valtavan suuren määrän useista lähteistä yhdisteltyjä pankki-, työnantaja- ja yhteystietoja.

Näytä koko artikkeli >>

Kauppakirjaluonnosten henkilötietoja oli "salattu" peittämällä tiedot mustalla taustavärillä wordissä. Tiedot olivat nähtävissä pienellä kikalla, joten kunta joutui tiedottamaan viranomaisia sekä urhreja tietoturvaloukkauksesta.

Näytä koko artikkeli >>
Tietosuojamalliin luottavat isot ja pienet, yritykset, kunnat ja järjestöt.

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä tai varaa demo.