Ismo Paananen

Co-Founder and CEO of Agendium Ltd
Agendium News
Added to category

Käyttöehdot päivittyivät - Lue tiivistelmä muutoksista

Osana Agendium-palvelujen kehittämistä selkeytämme käyttöehtoja ja vahvistamme palvelinympäristöämme. Seuraavassa kerromme uusista käyttöehdoista, sekä uudesta entistä tehokkaamasta teknisestä tuotantoympäristöstä.

Käyttöehtoihin selkeyttäviä päivityksiä

Agendium-palveluiden käyttöehdot uudistuvat, ja uudet ehdot tulevat voimaan nykyisille asiakkaille 1.3.2019. Käyttöehtoihin on tehty seuraavia kielellisiä parannuksia, jotka selkeyttävät ehtojen luettavuutta:

 • varmuuskopiointia tarkennettu niin, että varmuuskopiointi tehdään vähintään kerran päivässä ja varmuuskopioita säilytetään vähintään seitsemän päivän ajan
 • sopimusehtojen muuttamiseen lisätty mahdollisuus sopia vanhojen käyttöehtojen noudattamisesta sopimuskauden loppuun, jos muutos olisi olennainen
 • käyttäjätilien sulkemista ja poistamista tarkennettu tilauksen päättyessä
 • vastuunrajoituksia on selkeytetty, tarkennettu ja jäsennelty, sekä siirretty ne omaksi luvukseen
 • asiakasta saadaan käyttää referenssinä, ellei asiakas ole nimenomaisesti sitä kieltänyt

Uudet käyttöehdot löydät tutusta osoitteesta agendium.com/ehdot.

Tuotantoympäristö uudistuu

Tuotantomme tulee siirtymään helmi-maaliskuun aikana uuteen tekniseen ympäristöön.

Tämän ympäristön avulla pystymme tarjoamaan tehokkaasti asiakkaidemme tarpeiden mukaan skaalautuvan ympäristön, joka vastaa myös yhä tiukentuviin tietoturva- ja laatuvaatimuksiin. Kaikkien asiakkaittemme data tallennetaan edelleen EU:n alueelle (Irlanti) ja datan käsittelyyn osallistuvat kumppanit on valittu huolellisesti. Kumppaneilla on vähintään Privacy Shield -ohjelman mukaiset suojaukset ja usein lisäksi muitakin tietoturvasertifikaatteja.  

Valitsemamme Amazon AWS on yksi maailman vahvimmin sertifioiduista ja turvallisimmista pilvipalveluympäristöistä. Lisäksi hyödynnämme Salesforcen kehittämää Heroku-teknologiaa, joka tarjoaa skaalautuvan ja turvallisuusoptimoidun alustan Agendium-palveluille. Lisäksi sähköposti-ilmoitusten lähettämiseen otetaan käyttöön Mandrill-viestinvälitysalusta.

Siirtymä tapahtuu helmi-maaliskuun aikana. Muutos tapahtuu pääasiassa taustalla ja tarvittavat lyhyet palvelukatkokset sijoitetaan toimistoajan ulkopuolelle. Erityisiä toimenpiteitä ei asiakkailtamme tarvita.

Tuotantouudistuksen jälkeen toimitusketjuun kuuluvat 1.3.2019 alkaen seuraavat tietojen käsittelijät:

 • Amazon.com, Inc. ja Amazon Data Services Ireland Ltd, kapasiteetti- ja rajapintapalvelut
 • Salesforce.com, Inc. ja Heroku, Inc., pilvipalvelualusta
 • The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp, sähköpostin välityspalvelut
 • Twilio Inc., tekstiviestien välityspalvelu
 • Auth0 Inc., kirjautumispalvelu
 • Intercom, Inc., chat-tukipalvelu
 • Haltu Oy, tietojärjestelmien ylläpito- ja kehityspalvelut

Kerromme mielellään lisää uudistuksesta, joten ole halutessasi yhteydessä asiakaspalveluumme tai kysy lisää vaikka suoraan chatissa.

Ismo Paananen

Agendium News
Added to category
Keskustelua artikkelista
Käyttöehdot päivittyivät - Lue tiivistelmä muutoksista
Lisää lukemista kategoriasta
Agendium News

Microsoft: Älä käytä Internet Exploreria oletusselaimena

Suurin osa moderneista verkkopalveluista ei enää toimi kunnolla Internet Explorer -selaimella. Microsoft suosittelee IE:tä käytettävän ainoastaan yhteensopivuustyökaluna järjestelmien kanssa, jotka eivät muuten toimi.

Aleksi Pulkkanen

Co-Founder and COO of Agendium Ltd
Agendium News
Lisätty kategoriaan
Lue kirjoitus  

Mikä on Tietosuojamalli?

Tietosuojamalli.fi on selainkäyttöinen palvelu tietosuojatyön hallintaan ja uuteen EU:n laajuiseen tietosuoja-asetukseen vastaamiseen. Se tarjoaa valmiin projektisuunnitelman, jonka avulla kuljette askel askeleelta kohti GDPR-vaatimustenmukaisuutta. Ymmärrät vaatimukset, saat selkeän suunnitelman tietosuojatyöhön sekä työkalut kollegoidesi osallistamiseen hommiin.

Aleksi Pulkkanen

Co-Founder and COO of Agendium Ltd
Agendium News
Lisätty kategoriaan
Lue kirjoitus  

Uusia kirjautumistapoja julkaistu + muita kuulumisia

Lomakausien lähestyessä halusimme käydä läpi viimeaikojen kehitystoimia tiimissämme. Olemme laajentaneet reilusti kirjautumiskäytäntöjä, josta tarkempaa kuvausta tässä kirjoituksessa. Tämä työ auttaa meitä syksyllä laajentamaan kirjautumispuolta entisestään ja kehittämään esimerkiksi käyttäjien hallintaa - asioita, jotka ovat tärkeitä kaikille asiakkaillemme. Tässä kirjoituksessa myös yleisiä uutisia eri Agendium-palvelujen kehityksestä.

Aleksi Pulkkanen

Co-Founder and COO of Agendium Ltd
Agendium News
Lisätty kategoriaan
Lue kirjoitus