Etsitkö palvelua tietosuojatyöhön? Tutustu Tietosuojamalliin.
LUE LISÄÄ
50% Complete
Almost done! Fill your info and click the button to be ready.

Learn about digital work and
apps with this free newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
We hate SPAM also and promise to keep your email address safe.

Aleksi Pulkkanen

Co-Founder and COO of Agendium Ltd
Agendium News
Added to category

Alkusyksyn uudistuksia - Agendium-päivitys 10/2016

Yhteenveto uudistuksista

Agendium on teknologia-alusta, joka mukautuu ketterästi käyttötapaukseen ja organisaation toimintatapoihin sopivaksi. Tämä onnistuu esimerkiksi työpöytien, muokattavien työkalujen sekä toistuviin prosesseihin luotujen työkalupohjien avulla. Näitä elementtejä olemme kehittäneet viime aikoina.

Lisäksi haluamme olla mukana tekemässä työryhmätyöskentelystä entistä ketterämpää - tuoda työryhmät yhteen myös kokoushuoneiden ulkopuolella. Toimme mukaan jälleen muutamia pieniä (mutta tärkeitä) parannuksia kokouspuolen toimintoihin.

Alla tarkempi kuvaus viime aikojen päivityksistä.

Työprosessiinne entistä paremmin mukautuva alusta

Tietyt yhteistyön piirteet toistuvat työprosessista toiseen. Viestintää, tehtävien hallintaa ja muistutuksia tarvitaan melkeinpä jokaisessa yhteistyöratkaisussa. Organisaatiolla on kuitenkin aina omat tapansa ja piirteensä, joihin erilaisten digiratkaisujen on mukauduttava. Agendiumissa esimerkiksi sisältörakenteet, työpöydät, prosessien vaiheistukset ja käyttöoikeudet voivat vaihdella tapauskohtaisesti.

Muokattavat työpöydät

Agendium-työpöydät ovat nyt entistä muokattavampia. Voi olla järkevää nostaa esimerkiksi tällä hetkellä aktiiviset asiakokonaisuudet esiin keskustelun ja muun koostesisällön yläpuolelle. Työpöydällä voidaan myös vaikkapa esitellä asiakkaalle tiimin tärkeimpien yhteyshenkilöiden kontaktitiedot, mikäli tämä on oleellista.

Kullekin organisaatiolla voidaan luoda useampi työpöytäpohja, joista voi kuhunkin työtilaan valita sopivan käyttöön. Jos kaipaat konseptointiapua tai olet kiinnostunut erilaisista tavoista hyödyntää työpöytää, ole meihin yhteydessä.

Esimerkki työpöydästä, jolle on tuotu aktiivisia asioita, keskustelua ja muita nostoja työstä.

Työkalupohjat toistuviin töihin

Mikäli samat asiat toistuvat usein esimerkiksi asiakastoimeksiannoissanne, Agendiumin työkalupohjat tarjoavat tuotteistusapua. Voit luoda vaiheistukset ja sisällöt (asiat, asioiden kuvaukset ja tehtävät, jne.) ja asettaa työkalun jaetuksi, jonka jälkeen työkalua voidaan käyttää kaikissa organisaation työtiloissa ja pohjasisältö kopioidaan automaattisesti mukaan.

Pohjat auttavat tuotteistamaan yleisimpiä toimeksiantojanne ja varmistamaan, että työt toteutetaan sovittujen pelisääntöjen mukaan.

Esimerkki projektikartasta, jota voitaisiin käyttää jaettuna työkalupohjana

Linkitetty sisältö kytkee työkaluja toisiinsa

Joskus on tarpeen rakentaa riippuvuuksia työkalujen välille. Tällainen tilanne on esimerkiksi kehitystyön suunnittelussa, jossa halutaan ensin kerätä ja käsitellä kehitysideoita, ja myöhemmin linkittää toteutettavat ideat projektisuunnitelmiin.

Linkitetyn sisällön avulla luot asiasta yhteyden eteenpäin yhteen tai useampaan asiaan. Näin esimerkiksi projektisuunnitelmat esittävät aina yhteyden alkuperäiseen kehitysideaan ja idean keksijään.

Tärkeitä pieniä parannuksia kokouspuolella

Kokousten yhteydessä pienetkin jutut voivat heijastua isoina hyötyinä tai haittoina. Haaste kokouksen toteutuksessa vie aikaa hukkaan monelta ihmiseltä. Lisäilimme pieniä tärkeitä ominaisuuksia, joita käyttäjämme ovat nostaneet esiin.

Esityslistan ja pöytäkirjan arkistoituminen

Arkisto-työkalu voidaan ottaa käyttöön jokaisessa Agendium-työtilassa. Se listaa automaattisesti esimerkiksi kokouksiin lisätyt tiedostot selkeällä kansiorakenteella.

Nykyään myös ajantasainen linkki esityslistan ja pöytäkirjan viimeisimpään pdf-versioon löytyy arkistosta kyseisen kokouksen kansiosta.

Kokouslistassa näkyvillä kokouksen tila

Aktiivinen kokousvalmistelija saa tuijotella useaa eri kokouslistausta joka päivä. Aikaa turhaan näkymien välillä suhmurointiin ei ole.

Nyt työtilakohtainen kokouslista esittää selkeät tilatiedot jokaiselle kokoukselle - onko esimerkiksi kokous vasta luotu, onko kutsut lähetetty vai joko pöytäkirjakin on maailmalla. Tämä auttaa huolehtimaan, että koko prosessi viedään maaliin jokaisen kokouksen osalta.

Osallistujatieto esityslistoissa

Aiemmin esityslistalle tulostettiin sen lähetyshetkellä henkilöt, jotka olivat kutsun saaneet eivätkä sitä hylänneet. Tämän takia kokousdokumenteissa näkyi ajoittain väärää tietoa, kun ihmisten ilmoittautumistiedot päivittyivät lähetyksen jälkeen.

Nyt esityslista tarjoaa hyödyllistä tietoa kutsutulle, ilmoittaessaan kutsuttujen henkilöiden määrän, mutta linkittää työtilaan tarkempia tietoja varten. Näin väärää tietoa ei anneta ja osallistujia rohkaistaan katsomaan lisätiedot työtilasta, mistä he löytävät muutakin arvokasta sisältöä.

Järjestetyt liitteet nyt joka näkymässä

Liitteeiden järjestäminen heijastuu nyt kaikkiin kokousdokumenttien esitysmuotoihin - eli sähköposteihin, pdf-tiedostoihin, esikatseluun verkossa sekä muokkaustilan näkymään.

Muita kehitysjuttuja

Sähköpostikopiot viestinnästä

Voit nyt arkistoida kaiken Agendiumin kautta tapahtuvan viestinnän (esim. kokousmateriaalit) haluttuun sähköpostiosoitteeseen, kun lisäät osoitteen työtilan asetuksiin (Asetukset -> Hallitse työtilaa -> Asetukset -> Sähköpostikopiot).

Palautetta? Ideoita?

Jos uudistukset herättävät ajatuksia tai kysymyksiä, älä epäile ottaa meihin yhteyttä! Voit aina laittaa sähköpostia osoitteeseen tiimi@agendium.com, kommentoida sosiaalisessa mediassa (suorat linkit sivun alapalkissa) tai ottaa avainhenkilöihimme suoraan yhteyttä.

Aleksi Pulkkanen

Aleksi is an expert in methods and digital apps for project work. He's a M.Sc. in Industrial Engineering and the Co-founder and COO of Agendium Ltd.
Agendium News
Added to category
Keskustelua artikkelista
Alkusyksyn uudistuksia - Agendium-päivitys 10/2016
Lisää lukemista kategoriasta
Agendium News

Mikä on Tietosuojamalli?

Tietosuojamalli.fi on selainkäyttöinen palvelu tietosuojatyön hallintaan ja uuteen EU:n laajuiseen tietosuoja-asetukseen vastaamiseen. Se tarjoaa valmiin projektisuunnitelman, jonka avulla kuljette askel askeleelta kohti GDPR-vaatimustenmukaisuutta. Ymmärrät vaatimukset, saat selkeän suunnitelman tietosuojatyöhön sekä työkalut kollegoidesi osallistamiseen hommiin.

Aleksi Pulkkanen

Co-Founder and COO of Agendium Ltd
Agendium News
Lisätty kategoriaan
Lue kirjoitus  

Uusia kirjautumistapoja julkaistu + muita 2017-kuulumisia

Lomakausien lähestyessä halusimme käydä läpi viimeaikojen kehitystoimia tiimissämme. Olemme laajentaneet reilusti kirjautumiskäytäntöjä, josta tarkempaa kuvausta tässä kirjoituksessa. Tämä työ auttaa meitä syksyllä laajentamaan kirjautumispuolta entisestään ja kehittämään esimerkiksi käyttäjien hallintaa - asioita, jotka ovat tärkeitä kaikille asiakkaillemme. Tässä kirjoituksessa myös yleisiä uutisia eri Agendium-palvelujen kehityksestä.

Aleksi Pulkkanen

Co-Founder and COO of Agendium Ltd
Agendium News
Lisätty kategoriaan
Lue kirjoitus  

Tietosuojamalli.fi - Valmiin toimintamallin tarjoava GDPR-työkalu ketterille yrityksille

Tietosuojamalli on all-in-one työkalu tietosuojan hallintaprosessiin Tarjoamme selkeän toimintamallin työhön tietosuojan ympärillä. Katso, miten teidän organisaationne voi ottaa tietosuoja-asiat itse hallintaan.

Aleksi Pulkkanen

Co-Founder and COO of Agendium Ltd
Agendium News
Lisätty kategoriaan
Lue kirjoitus