Aleksi Pulkkanen

Co-Founder and COO of Agendium Ltd
Agendium News
Added to category

Alkusyksyn uudistuksia - Agendium-päivitys 10/2016

Yhteenveto uudistuksista

Agendium on teknologia-alusta, joka mukautuu ketterästi käyttötapaukseen ja organisaation toimintatapoihin sopivaksi. Tämä onnistuu esimerkiksi työpöytien, muokattavien työkalujen sekä toistuviin prosesseihin luotujen työkalupohjien avulla. Näitä elementtejä olemme kehittäneet viime aikoina.

Lisäksi haluamme olla mukana tekemässä työryhmätyöskentelystä entistä ketterämpää - tuoda työryhmät yhteen myös kokoushuoneiden ulkopuolella. Toimme mukaan jälleen muutamia pieniä (mutta tärkeitä) parannuksia kokouspuolen toimintoihin.

Alla tarkempi kuvaus viime aikojen päivityksistä.

Työprosessiinne entistä paremmin mukautuva alusta

Tietyt yhteistyön piirteet toistuvat työprosessista toiseen. Viestintää, tehtävien hallintaa ja muistutuksia tarvitaan melkeinpä jokaisessa yhteistyöratkaisussa. Organisaatiolla on kuitenkin aina omat tapansa ja piirteensä, joihin erilaisten digiratkaisujen on mukauduttava. Agendiumissa esimerkiksi sisältörakenteet, työpöydät, prosessien vaiheistukset ja käyttöoikeudet voivat vaihdella tapauskohtaisesti.

Muokattavat työpöydät

Agendium-työpöydät ovat nyt entistä muokattavampia. Voi olla järkevää nostaa esimerkiksi tällä hetkellä aktiiviset asiakokonaisuudet esiin keskustelun ja muun koostesisällön yläpuolelle. Työpöydällä voidaan myös vaikkapa esitellä asiakkaalle tiimin tärkeimpien yhteyshenkilöiden kontaktitiedot, mikäli tämä on oleellista.

Kullekin organisaatiolla voidaan luoda useampi työpöytäpohja, joista voi kuhunkin työtilaan valita sopivan käyttöön. Jos kaipaat konseptointiapua tai olet kiinnostunut erilaisista tavoista hyödyntää työpöytää, ole meihin yhteydessä.

Esimerkki työpöydästä, jolle on tuotu aktiivisia asioita, keskustelua ja muita nostoja työstä.

Työkalupohjat toistuviin töihin

Mikäli samat asiat toistuvat usein esimerkiksi asiakastoimeksiannoissanne, Agendiumin työkalupohjat tarjoavat tuotteistusapua. Voit luoda vaiheistukset ja sisällöt (asiat, asioiden kuvaukset ja tehtävät, jne.) ja asettaa työkalun jaetuksi, jonka jälkeen työkalua voidaan käyttää kaikissa organisaation työtiloissa ja pohjasisältö kopioidaan automaattisesti mukaan.

Pohjat auttavat tuotteistamaan yleisimpiä toimeksiantojanne ja varmistamaan, että työt toteutetaan sovittujen pelisääntöjen mukaan.

Esimerkki projektikartasta, jota voitaisiin käyttää jaettuna työkalupohjana

Linkitetty sisältö kytkee työkaluja toisiinsa

Joskus on tarpeen rakentaa riippuvuuksia työkalujen välille. Tällainen tilanne on esimerkiksi kehitystyön suunnittelussa, jossa halutaan ensin kerätä ja käsitellä kehitysideoita, ja myöhemmin linkittää toteutettavat ideat projektisuunnitelmiin.

Linkitetyn sisällön avulla luot asiasta yhteyden eteenpäin yhteen tai useampaan asiaan. Näin esimerkiksi projektisuunnitelmat esittävät aina yhteyden alkuperäiseen kehitysideaan ja idean keksijään.

Aleksi Pulkkanen

Aleksi is an expert in methods and digital apps for project work. He's a M.Sc. in Industrial Engineering and the Co-founder and COO of Agendium Ltd.
Agendium News
Added to category
Keskustelua artikkelista
Alkusyksyn uudistuksia - Agendium-päivitys 10/2016
Lisää lukemista kategoriasta
Agendium News

Käyttöehdot päivittyivät - Lue tiivistelmä muutoksista

Osana Agendium-palvelujen kehittämistä selkeytämme käyttöehtoja ja vahvistamme palvelinympäristöämme. Seuraavassa kerromme uusista käyttöehdoista, sekä uudesta entistä tehokkaamasta teknisestä tuotantoympäristöstä.

Ismo Paananen

Co-Founder and CEO of Agendium Ltd
Agendium News
Lisätty kategoriaan
Lue kirjoitus  

Microsoft: Älä käytä Internet Exploreria oletusselaimena

Suurin osa moderneista verkkopalveluista ei enää toimi kunnolla Internet Explorer -selaimella. Microsoft suosittelee IE:tä käytettävän ainoastaan yhteensopivuustyökaluna järjestelmien kanssa, jotka eivät muuten toimi.

Aleksi Pulkkanen

Co-Founder and COO of Agendium Ltd
Agendium News
Lisätty kategoriaan
Lue kirjoitus  

Mikä on Tietosuojamalli?

Tietosuojamalli.fi on selainkäyttöinen palvelu tietosuojatyön hallintaan ja uuteen EU:n laajuiseen tietosuoja-asetukseen vastaamiseen. Se tarjoaa valmiin projektisuunnitelman, jonka avulla kuljette askel askeleelta kohti GDPR-vaatimustenmukaisuutta. Ymmärrät vaatimukset, saat selkeän suunnitelman tietosuojatyöhön sekä työkalut kollegoidesi osallistamiseen hommiin.

Aleksi Pulkkanen

Co-Founder and COO of Agendium Ltd
Agendium News
Lisätty kategoriaan
Lue kirjoitus