Digiturvayhteisö

Agendium-portfolio laajenee: Loppuvuoden kuulumiset tiimiltä

Lisää tällaista? Liity Digiturvayhteisöön!
Liity jäseneksi - se on ilmaista.

Olemme Agendiumilla digitaalisen työn ammattilaisia, ja etsimme jatkuvasti uusia tapoja, joilla voisimme ihmisten työpäiviä helpottaa. Olemme jo pidemmän aikaa tehneet taustatyötä sen eteen, että voisimme myös tuotteissamme tehdä ketterämmin uusia avauksia ja etenkin kohdistaa tuotteitamme tarkemmin valittuihin käyttötapauksiin. Haluamme rakentaa parempaa työtä etenkin projektityön, johtamisen ja myynnin parissa.

Tulemme laajentamaan portfoliotamme ensi vuoden alussa kahdella uudella tuotteella. Worklist on tekevän tiimin projektinhallintatyökalu ja leaderflow on bisnesihmisen työkalu johtamisen projekteihin. Molemmat nojaavat samaan taustateknologiaan, jota kaikki nykyiset ratkaisumme käyttävät.

Alta voit lukea tarkemman kuvauksen jokaisesta Agendium-portfolion osasesta. Mikäli digitarpeet organisaatiossanne ovat kehittyneet, ole mielellään yhteydessä, niin katsotaan kuinka voisimme tehdä yhteistyötä entistä syvemmin.

Agendium-portfolio

worklist 

Projektityössä tarvitaan johtamista, suunnittelua ja seurantaa, mutta jokaista projektin osallistujaa ei pitäisi kuormittaa turhalla digikuormalla. Vastauksemme tähän on worklist.

Worklist on projektityökalu, joka ei aiheuta ärsytystä kellekään. Projektipäällikkö ja ydintiimi käyttävät ketteriä tehotyökaluja mm. tehtävien hallintaan, resursien allokointiin, raportointiin ja seurantaan. Asiakas ja muut osallistujat seuraavat hommaa raporttien ja jokapäiväisten työkalujensa (sähköposti ja kalenteri) kautta.

Worklist lanseerataan 02/2017, mutta ennakkokäyttäjänä mukaan pääsee aiemminkin. Lue lisää osoitteesta http://workli.st!

agendium workspaces

Agendium-työtilat ovat turvallisia online-koteja ryhmille, jotka haluavat kehittää omaa työskentelyään. Niiden sisältö voidaan mukauttaa kunkin ryhmän tarpeiden mukaan.

Olemme aloittaneet täältä. Nykyisten käyttäjien tulee olemaan mahdollista siirtyä halutessaan joko worklistin tai leaderflow:n puolelle. Suosittelemme tätä etenkin, jos tiimin työ on nimenomaan projekti- tai johtamistyötä.

Lue lisää workspaces-sivulta.

agendium core

Agendium-ydin on itsekehittämämme teknologia-alusta, joka toimii moottorina kaikkien ratkaisujemme taustalla. Se on suunniteltu mukautuvaksi alustaksi erilaisten yhteistyötä vaativien työratkaisujen tekoon, joten se mukautuu ketterästi vastaamaan myös uusiin haasteisiin.

Rakennamme Agendium-ytimen avulla jatkuvasti myös uusia ratkaisuja, joista seuraavana...

custom agendium apps

Luomme myös asiakkaiden toiveista räätälöityjä sovelluksia, jotka ratkaisevat asiakkaiden haasteita yhteistyöhön liittyen. Näissä ratkaisuissa taustalla käytetään Agendium-ydintä.

Mikäli työhönne liittyy haastavaa yhteispeliä, jota haluatte tehostaa MUTTA ette ole löytäneet sopivaa valmista ratkaisua, ottakaa yhteyttä niin tehdään sellainen ketterästi!

Kuinka voisimme auttaa teitä?

Mikäli sinulle heräsi ajatuksia mistä tahansa portfoliomme osasta, älä epäröi olla meihin yhteyksissä. Jutellaan lisää ja katsotaan, mikä tuote tai millainen palvelukonsepti teitä hyödyttäisi kaikkein eniten.

Tietosuojamalliin luottavat isot ja pienet, yritykset, kunnat ja järjestöt.

Want to know more?

Contact us or book a meeting.