Aleksi Pulkkanen

Co-Founder and COO of Agendium Ltd
Agendium News
Added to category

Microsoft: Älä käytä Internet Exploreria oletusselaimena

Microsoftin tietoturva-asiantuntija Chris Jackson julkaisi yrityksen blogissa kirjoituksen otsikolla "The perils of using Internet Explorer as your default browser".

Kirjoituksen viesti on, että suurin osa moderneista verkkopalveluista ei enää toimi kunnolla Internet Explorer -selaimella. Microsoft ei tue eikä aio kehittää uusimpia verkkoteknologioita tukevia ominaisuuksia, ja yhä useammin uusien palvelujen kehittäjät eivät halua sitoutua tekemään palveluissaan sellaisia kompromisseja, että ne toimisivat IE:llä. Palvelut testataan moderneilla selaimilla, ei Internet Explorerilla.

Tiedän, että monilla organisaatioilla on käytössä järjestelmiä, jotka on suunniteltu toimimaan pelkästään IE:llä. Internet Explorer kannattaa nähdä yhteensopivuustyökaluna, jota voi edelleen näiden (toivottavasti harvojen) järjestelmien käyttämiseksi hyödyntää. Microsoft on myös sitoutunut tukemaan IE:n käyttöä ja pitämään turvallisuudesta huolta. Yleiseen verkon selailuun ja verkkopalveluiden käyttämiseen Internet Explorer ei enää, edes Microsoftin mielestä, sovi.

Uusia verkkopalveluita julkaistaan jatkuvasti. Jos haluat voivasi hyödyntää näitä ja törmätä harvemmin huonosti toimiviin sivustoihin, älä käytä Internet Exploreria.

Mitä selainta sitten pitäisi käyttää? Suosituimmat ovat nykyään Chrome, Firefox ja Safari.

Aleksi Pulkkanen

Aleksi is an expert in methods and digital apps for project work. He's a M.Sc. in Industrial Engineering and the Co-founder and COO of Agendium Ltd.
Agendium News
Added to category
Keskustelua artikkelista
Microsoft: Älä käytä Internet Exploreria oletusselaimena
Lisää lukemista kategoriasta
Agendium News

Käyttöehdot päivittyivät - Lue tiivistelmä muutoksista

Osana Agendium-palvelujen kehittämistä selkeytämme käyttöehtoja ja vahvistamme palvelinympäristöämme. Seuraavassa kerromme uusista käyttöehdoista, sekä uudesta entistä tehokkaamasta teknisestä tuotantoympäristöstä.

Ismo Paananen

Co-Founder and CEO of Agendium Ltd
Agendium News
Lisätty kategoriaan
Lue kirjoitus  

Mikä on Tietosuojamalli?

Tietosuojamalli.fi on selainkäyttöinen palvelu tietosuojatyön hallintaan ja uuteen EU:n laajuiseen tietosuoja-asetukseen vastaamiseen. Se tarjoaa valmiin projektisuunnitelman, jonka avulla kuljette askel askeleelta kohti GDPR-vaatimustenmukaisuutta. Ymmärrät vaatimukset, saat selkeän suunnitelman tietosuojatyöhön sekä työkalut kollegoidesi osallistamiseen hommiin.

Aleksi Pulkkanen

Co-Founder and COO of Agendium Ltd
Agendium News
Lisätty kategoriaan
Lue kirjoitus  

Uusia kirjautumistapoja julkaistu + muita kuulumisia

Lomakausien lähestyessä halusimme käydä läpi viimeaikojen kehitystoimia tiimissämme. Olemme laajentaneet reilusti kirjautumiskäytäntöjä, josta tarkempaa kuvausta tässä kirjoituksessa. Tämä työ auttaa meitä syksyllä laajentamaan kirjautumispuolta entisestään ja kehittämään esimerkiksi käyttäjien hallintaa - asioita, jotka ovat tärkeitä kaikille asiakkaillemme. Tässä kirjoituksessa myös yleisiä uutisia eri Agendium-palvelujen kehityksestä.

Aleksi Pulkkanen

Co-Founder and COO of Agendium Ltd
Agendium News
Lisätty kategoriaan
Lue kirjoitus