Digiturvayhteisö

Uusia kirjautumistapoja julkaistu + muita kuulumisia

Lisää tällaista? Liity Digiturvayhteisöön!
Liity jäseneksi - se on ilmaista.

Tiimin terveiset

Lomakausien lähestyessä halusimme käydä läpi viimeaikojen kehitystoimia tiimissämme. Olemme laajentaneet reilusti kirjautumiskäytäntöjä, josta tarkempaa kuvausta tässä kirjoituksessa. Tämä työ auttaa meitä syksyllä laajentamaan kirjautumispuolta entisestään ja kehittämään esimerkiksi käyttäjien hallintaa - asioita, jotka ovat tärkeitä kaikille asiakkaillemme.

Suurin osa varsinaisista uusista ominaisuuksista on lähiaikoina tuotu Worklist-tehtävienhallinnan puolelle. Olemme tehneet Worklististä myös oman ratkaisun tietosuojan hallintaan (Tietosuojamalli.fi), joka tulee uuden GDPR-asetuksen takia olemaan ajankohtainen teema ensi vuonna kaikille organisaatioille. Ole mielellään yhteydessä tiimiimme, jos haluat kuulla näistä teemoista lisää.

Agendium-työtiloille olemme järjestämässä syksyllä käyttäjäkyselyn, jossa haemme käyttäjäkunnasta ideoita tärkeimpiin kehitystoimiin, joita tähän palveluun halutaan.

Mukavaa alkanutta kesää kaikille!
Agendium-tiimi

Uusia kirjautumistapoja tarjolla

Uudistimme kirjautumisteknologian ja sekä sinulle että kollegoillesi on tarjolla laajempi valikoima tapoja, millä kirjautua turvallisesti Agendium-palveluihin.

Kirjaudu Google-tunnuksilla

Voit käyttää omaa Google-tiliäsi kirjautumiseen, kun valitset kirjautumislomakkeella osoitteessa https://secure.agendium.com vaihtoehdon "Login with Google account".

Jos sinulla on useampi Google-tili, sinua pyydetään seuraavassa näkymässä valitsemaan tätä palvelua varten relevantti tilisi.

Huom.! Agendium-käyttäjäsi sähköpostiosoitteen tulee olla sama kuin Google-tilisi osoitteen, jotta tämä kirjautumistapa toimii. Voit halutessasi päivittää oman sähköpostiosoitteesi Agendiumissa suoraan oman käyttäjätilisi kautta.

Kirjaudu sähköpostilinkillä

Tässä vaihtoehdossa käyttäjälle lähetetään sähköpostiin viiden minuutin ajan voimassa oleva kirjautumislinkki, jota klikkaamalla hän pääsee kirjautumaan suoraan sisään.

Tämä on nopea ja helppo tapa uusille, tai vaikkapa organisaation ulkopuolisille käyttäjille, kirjautua sisään turvallisesti ilman salasanojen lähettelyä tai muuta hankaluutta.

Kirjaudu tekstiviestisalasanalla (vanha tuttu)

Tämä vaihtoehto on löytynyt Agendium-palveluista aiemminkin. Voit siis klikata "Login with phone" -linkkiä lomakkeen alta, ja saat tällöin salasanan tekstiviestinä puhelimeesi.

Tämän uudistuksen jälkeen meidän on ketterää tuoda tarvittaessa lisää kirjautumistapoja mukaan Agendium-palveluihin. Ole mielellään yhteydessä tiimiimme, jos joku kirjautumiskäytäntö olisi sinulle erityisen mieleinen.

Agendium-palveluiden kehityksestä

Agendium-työtilat (kokousvetoinen ryhmätyö)

Agendium Oy aloitti aikanaan kokousvetoisen ryhmätyön tukemisesta, ja tämä on edelleen tärkeä osa toimintaamme. Agendium-työtiloihin liittyen järjestämme syksyllä käyttäjäkyselyn, jossa pyrimme tunnistamaan tärkeimpiä kehitystarpeita toteutettaviksi. Ole siis syksyn tullen kuulolla - saat asiasta viestiä.

Worklist (tehtävienhallinta)

Worklist on palvelumme nimenomaan tehtävien hallintaan esimerkiksi asiakasprojekteissa tai sisäisessä kehitystyössä. Worklist julkaistiin helmikuussa 2017 ja vastaanotto on todella hyvä. Olemme kehittäneet teknologiaa eteenpäin asiakaspalautteen ohjaamana ja kehitys tällä puolella tulee jatkumaan.

Tutustu Worklistiin ja kokeile 14 päivää ilmaiseksi

Tietosuojamalli.fi ja Tietosuojatieto.fi

Kuten näiden palvelujen nimetkin kertovat, kyse on tietosuojan hallinnasta. Tietosuojalainsäädäntö mullistuu ensi toukokuussa ja organisaatiot reagoivat parhaillaan lähinnä koulutuksen tai konsulttien avulla.

Tietosuojamalli tarjoaa tähän vaihtoehdon, antaessaan organisaatiolle valmiin projektisuunnitelman tietosuojakäytäntöjen läpikäyntiin, parannusten tunnistamiseen ja koko paketin dokumentointiin. Se on organisaatiolla kustannustehokas tapa ottaa tietosuoja itse haltuun ja tehdä työ teeman parissa näkyväksi.

Tietosuojatieto.fi on ilmainen tietopalvelu, joka tuo tietosuojatietoa ihmisille helposti hyödynnettävässä muodossa.

Tutustu Tietosuojamalliin ja kokeile 7 päivää ilmaiseksi

Tietosuojamalliin luottavat isot ja pienet, yritykset, kunnat ja järjestöt.

Want to know more?

Contact us or book a meeting.