Digiturvayhteisö

Uusimmat parannukset Agendium-työtiloissa - päivitys 04/2016

Lisää tällaista? Liity Digiturvayhteisöön!
Liity jäseneksi - se on ilmaista.

Kun hommia paiskii tarpeeksi hanakasti, aina ajoittain syntyy jotain sellaistakin, minkä kehtaa julistaa täällä sivustolla kaikelle kansalle. :)

Kirjoitamme säännöllisesti lyhyen yhteenvedon kehityspuolemme kuulumisista. Kuvaamme selkeäsanaisesti uusien kehitysjuttujen tarkoituksen ja tärkeimmät käyttökohteet. Alta löydät katsauksen kevään 2016 satoon.

Intro uusille lukijoille

Virtuaalinen työtila on selainkäyttöinen, turvallinen ja selkeä paikka verkossa, jossa bisnesihmisten tiimi (esim. asiakastiimi, hallitus tai ohjausrymä) voi työskennellä yhdessä tehokkaasti ajasta ja paikasta riippumatta sekä organisaatiorajojen yli.

Esimerkkikuva KPMG:n projektitiimin virtuaalisesta työtilasta

Agendium-työtilat kokoavat ryhmän työhön liittyvät asiat ja ihmiset samaan paikkaan. Ne istuvat hyvin tietotyöläisten arkeen toimiessaan tiiviisti yhteen sähköpostin ja puhelimen kanssa. 

Uutta - Viestien ja tiedostojen lukutiedot

Olet varmaan monesti pohtinut, ovatko työtilan jäsenet jo huomanneet lähettämäsi viestin tai tiedoston? Nyt ensimmäinen lukukerta jokaiselta jäseneltä näkyy pääkäyttäjille jokaisen viestin ja tiedoston yhteydessä.

Ajan lisäksi näet, onko viesti avattu sähköpostista vai suoraan työtilasta käsin.

Uutta - Uudistettu valikkorakenne desktopissa ja mobiilissa

Ryhmittelimme asioita Agendium-työtiloissa hieman uusiksi. Nyt organisaatiosi logo on isossa roolissa vasemmassa palkissa, ja yläpalkki käytetään aina esittämään selkeästi, mitä organisaatiota, työtilaa ja työkalua katselet tällä hetkellä.

Vasemman yläkulman valikkonäppäimestä sivuvalikon voi aina sulkea, jotta koko ruututilan saa halutessaan sisältökäyttöön.

Samalla aiempi erillinen mobiilivalikko jätettiin historiaan. Nyt valikot toimivat mahdollisimman identtisesti riippumatta käyttämästäsi laitteesta. Parempi käyttökokemus ja vähemmän opeteltavaa ja ihmeteltävää sinulle, kollegoillesi, asiakkaillesi tai muille työtilojesi jäsenille.

Uutta - Tiiminjäsen-rooli työtiloissa

Agendium-työtilojen jäsenet voidaan jakaa nyt kolmeen eri rooliin - pääkäyttäjiin (näkevät työtilan hallintaominaisuudet), tiimikäyttäjiin ja jäseniin.

Tiimikäyttäjän rooli korostuu etenkin asiakastiimien Agendium-käytössä. Tulemme rakentamaan jatkossa lisää ominaisuuksia, joiden toiminta eroaa sen mukaan, onko kyseessä tiimikäyttäjä vai asiakas. Tällä hetkellä työtilan työpöydälle voidaan jo nostaa tiimin jäsenien listaus, jonka avulla asiakkaalle on helppo esittää asiantuntijoiden yhteystiedot nätissä muodossa. Jos haluatte tämän listauksen käyttöön, olkaa yhteydessä.

Uutta - Uudistettu profiili (ja profiilikuva)

Onko työtilanne täynnä AP-avatareja? No nyt tuolle tylsyydelle saadaan loppu!  

Uudistimme Agendium-käyttäjäprofiileja ja toimme samalla mukaan oman profiilikuvan latauksen.

Uutta - Työkalupohjat ja työkalujen kopionti

Jokainen Agendium-työtila sisältää omat työkalunsa, jotka on listattu työtilan vasemmassa laidassa.

Nyt työkaluja sisältöineen voi kopioida joko työtilan sisällä tai jakaa tarjolle kopioitavaksi organisaation sisällä muihin työtiloihin. Tämä on tärkeä juttu esimerkiksi projektikäytössä, kun projekteissa toistuvat usein samat vaiheet ja tehtävät. Kerran huolella luotua pohjaa voidaan siis käyttää lähtökohtana jokaisessa uudessa projektityötilassa.

Uutta - Kokouksen peruminen

Tämä uusi ominaisuus ei ehkä ole yksi tulevaisuuden tietotyön kulmakiviä, mutta tärkeä parannus kuitenkin.  

Nyt Agendiumin kautta luodun kokouksen pystyy perumaan, jonka jälkeen kokous häviää ilmoituksen kera myös kaikkien jo kutsuttujen osallistujien kalentereista. Tokihan tämä olisi pitänyt onnistua jo aiemmin, mutta parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan!

Tässä tärkeimmät uutuudet sitten viime kirjoituksen. Mikäli vastaan tulee mitä tahansa kysyttävää, tavoitat tiimimme tietenkin aina somesta tai suoraan. Muista myös, että Agendium-käyttäjänä voit aina varata ilmaisen vartin verkkodemon, jonka aikana saat tiimiltämme tukea tai ideoita mihin tahansa Agendium-teemaan.

Mukavaa kevään jatkoa!Agendium-tiimi 

P.s. Haluatko olla aktiivisesti mukana kehitystyössä? Ilmoita meille (tiimi@agendium.com) ja otamme sinut mielellään mukaan aktiivikäyttäjien porukkaan, jolta haemme säännöllisesti palautetta uusiin ideoihin!

Tietosuojamalliin luottavat isot ja pienet, yritykset, kunnat ja järjestöt.

Want to know more?

Contact us or book a meeting.